"Posilil me je kit"

Foto: Žurnal24 Hammond je osem mesecev ob živce spravljal policiste in reševalce. (Foto: iStock
Predrzni šaljivec Daniel Hammond iz Anglije je ob živce spravljal policiste in reševalce. Nazadnje jih je poklical in dejal, da ga je posilil kit.
Oglej si celoten članek

V enem izmed številnih klicev na pomoč, ki pa so bili le nesramne potegavščine, se je predstavil kot Ben Dover. Hammond je policijo in reševalce kar osem mesecev vlekel za nos, nekoč pa je v paniki dejal, da mu je odpadel penis, ker „je pokadil preveč marihuane in seksal dolgo v noč“

21-letnik je celo oponašal Saddama Husseina in dejal, da je na vlaku skril bombo, ki jo bo vsak čas razneslo. Tožilec James Nichols je na sodišču dejal, da je „Hammond užival v tem, ko je zapravljal dragoceni čas policistov in reševalcev s svojimi bizarnimi izmišljotinami.“

Hammonda so ujeli, ko je poklical policijo zaradi domnevnih groženj. Prepoznali so njegovo telefonsko številko in ga nemudoma aretirali. Med zasliševanjem je zatrjeval, da se klicev ne spomni. Njegov odvetnik je dejal, da je 21-letnik depresiven in da „se sooča s številnimi težavami“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.