'Posilil me je zvezdnik'

Foto: Žurnal24 Katie trdi, da jo je posilil zvezdnik.
Starleta Katie Price je nedavno razkrila, da je bila pred leti žrtev spolnega nasilja. Zdaj nadaljuje zgodbo z izjavami, da jo je posilil zvezdnik.
Oglej si celoten članek
Katie Price, bolj znana pod umetniškim imenom Jordan, je razkrila, da jo je pred leti posilil znan moški. Britanskim medijem je zaupala, da njen nekdanji mož Peter Andre dobro ve, za koga gre.

"Gre za znanega moškega. Ko se je to zgodilo, s Petrom nisva bila poročena. Za posilstvo je vedela vsa moja družina," trdi Katie, ki pa imena posiljevalca ne želi razkriti. Posilstvo pa se ni zgodilo le enkrat. "Ko sem bila mlajša, sem bila večkrat posiljena. Nikoli nisem govorila o tem, toda mislim, da je zdaj pravi čas," je dejala Katie.

Pete o posilstvu ne ve ničesar
Peter je po njenem priznanju medijem dejal, da ne ve, o čem govori njegova bivša žena. Katie ga je obtožila laganja in krutosti. "Ne vem zakaj trdi, da ne ve, o čem govorim. To ni Pete, kakršnega sem poznala. Ve, kdo me je posilil, zato so njegove laži resnično krute," je potrta Katie.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.