Poslanec SDS pri 53 prvič očka!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Poslanec stranke SDS sporočil veselo novico.
Oglej si celoten članek

Poslanec Franc Breznik je postal očka, veselo novico pa sporočil na družbenem omrežju X. "Pred 33 leti mi je pomlad prinesla samostojno državo. Na današnji dan, ko slavimo Gregorjevo in simbolni začetek pomladi, mi je le ta ob 6 uri in 11 minut prižgala luč in poklonila prvorojenca. Franc Breznik ml., 50 cm, 3120g. Hvala. Bog živi Slovenijo," je sporočil poslanec in razkril, da je sina poimenoval po sebi. Čestitke!

Poslanec je medije sicer polnil aprila 2020, ko je odletel z mesta državnega sekretarja na notranjem ministrstvu, ker so ga pijanega in zaradi prehitre vožnje s službenim avtomobilom ustavili policisti. No, danes, ko bo verjetno proslavil rojstvo sina, pa le naj raje pokliče taksi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:24 13. Marec 2024.

    k zajebes otroka z imenom ze v startu. klon franca pijanca

  • 21:40 12. Marec 2024.

    A mu je twitopizdek ušesa robu???

  • 20:13 12. Marec 2024.

    Tale Franci je svojega denarja vreden..Skrbi za poživitke sektaške SDS..Samovšečni luzer, ki se kao spozna IT...Izgleda, da jim je Vodja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.