Poslastica za ljubitelje grozljivk

Foto: Žurnal24 parkelj Foto: Žurnal24 parkelj Foto: Žurnal24 parkelj
Parkelj prihaja. Ste bili pridni ali poredni?
Oglej si celoten članek

V začetku veselega decembra na kino platna prihaja prava poslastica za vse tiste, ki ste docela naveličani klišejskih božičnih filmov, iz katerih se kar cedi od pocukranosti. Z njimi bo namreč opravil PARKELJ (KRAMPUS), ki nas bo opozoril, da svarila staršev pred maščevalnimi mitološkimi bitji niso iz trte izvita.

Zgodba:
Božični duh je tista neotipljiva in hkrati nepogrešljiva sestavina praznikov. Žal pa mladi Max po prihodu sorodnikov ugotovi, da njegova sprta družina v tem pogledu ni ravno vzorna. Ko razprtije dosežejo vrelišče in se mu vsi posmehujejo zaradi naivnega verovanja v Božička, v besu strga svoje pismo želja. Kmalu se nad dom zgrne silovit snežni metež, ki družino odreže od sveta. Ker so obrnili hrbet božiču, so namreč obudili starodavnega duha, ki s sveto jezo kaznuje vse tiste, ki so bili poredni. Namesto Božička bo tako letos prišel nekdo drug … nekdo s kopiti in darili, zaradi katerih bodo v boju za življenje kričali na vse grlo.
Da bo situacija zares peklenska, bo s seboj pripeljal še nekatere druge priljubljene božične ikone – tokrat v strašljivo pošastni preobleki.

Igralska zasedba: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen in Krista Stadler
Režija: Michael Dougherty

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:11 14. November 2015.

    Jebale vas te grozljivke. A nimamo že v realnem življenju dovolj grozljivk??

  • 10:30 14. November 2015.

    Ga že čakamo, da mu roge porežemo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.