Poslednji pečat Amy Winehouse

Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry Foto: Fred Perry Fred Perry
Modna hiša Fred Perry je predstavila poslednjo kolekcijo Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Amy je oboževala športna oblačila in blagovno znamko Fred Perry. Večkrat so jo v prepoznavnih oblačilih omenjene blagovne znamke tudi fotografirali. Amyjino sodelovanje z znano znamko je obrodilo sadove že v preteklosti, saj so sodelovali že večkrat. Njene kolekcije so vedno poosebljale njen značilni slog in tudi tokrat ne bo nič drugače.

Kolekcija pomlad/poletje za leto 2012, ki jo je že pred časom pripravila preminula pevka, je na voljo v spletni trgovini. V celoti si jo lahko ogledate tukaj. Dobiček od prodaje bo šel v dobrodelne namene v fundacijo Amy Winehouse, ki so jo ustanovili po njeni smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.