Poslovil se je igralec iz serije Alf

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Max Wright je dočakal 75 let.
Oglej si celoten članek

Portal TMZ poroča, da je včeraj umrl ameriški igralec Max Wright, znan predvsem po vlogi glave družine Tanner, Willieja Tannerja, v seriji Alf. Igralec, ki se je več let boril z rakom, je umrl na svojem domu v kraju Hermosa Beach v Kaliforniji. 

Serija Alf je bila na sporedu štiri leta, med leti 1986 in 1990. Wright je v njej igral od začetka do konca. Po koncu snemanja se je igralec bolj posvetil gledališču, pojavil pa se je tudi v serijah Friends in Cheers. Leta 1998 je bil nominiran za nagrado tony. 

Za seboj je pustil dva otroka, njegova žena Linda, s katero je bil poročen od leta 1965, je za rakom umrla pred dvema letoma.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.