Poslovil se je pevec Nick Kamen, ta oglas z njim poznamo vsi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi njega so šle kavbojke za med.
Oglej si celoten članek

V 60. letu starosti se je poslovil britanski pevec Nick Kamen. Njegovo smrt je na družbenem omrežju potrdil zvezdnik Boy George, ki je bil njegov dober prijatelj.

Kamen, ki mu je bilo v resnici ime Ivor Neville Kamen, je kot model zaslovel v sredini osemdesetih let. Ko je bil star 18 let, je posnel legendaren video oglas za kavbojke znamke Levi's, v katerem je v javni pralnici slekel hlače in majico ter pokazal svoje lepo telo. 

Takrat se je zapisal celo med seks simbole in pritegnil pozornost pevke Madonne, ki je bila očarana nad njegovim glasom. Zvezdnica mu je pomagala pri glasbeni karieri. Skupaj sta producirala hit "Each Time You Break My Heart“, bolj znana od te pesmi pa je skladba "I promised myself“.

Za zvezdnika naj bi bil usoden rak kostnega mozga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.