Poslovila se je Bondova tajnica

Foto: Žurnal24 Lois Maxwell v vlogi tajnice agenta 007
V 80. letu starosti je umrla Lois Maxwell, ljubiteljem filma znana kot gospodično Moneypenny iz filmov o Jamesu Bondu.
Oglej si celoten članek
Lois Maxwell je umrla v soboto v bolnišnici blizu Pertha v Avstraliji. Tajnico skrivnostne šefice britanske tajne službe z imenom M je Maxwellova upodobila v 14 filmih o slavnem britanskem agentu, prvič pa leta 1962 ob Seanu Conneryju v prvem filmu v seriji z naslovom Dr. No.

Kot je dejala leta 2005, je vlogo sprejela v zanjo zelo težkem obdobju. Njen mož je bil namreč hudo bolan, imela je dva majhna otroka in bila brez službe. Zato je poklicala producente, s katerimi je v preteklosti že sodelovala, in jih prosila za pomoč. Tako je postala ena od najbolj znanih tajnic na svetu. Igralka se je potem, ko je zbolela za rakom, preselila v Avstralijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.