Poslovilo se je Zlato dekle

Foto: Žurnal24 Estelle Getty je bila ena od kultnih protagonistk v Zlatih dekletih.
Estelle Getty, ena od protagonistk kultne serije Zlata dekleta, je umrla v 84. letu starosti.
Oglej si celoten članek

Poslovila se je 84-letna igralka Estelle Getty, najbolj znana po svoji vlogi v sarkastični seriji Zlata dekleta. Igralka, ki je preminula na svojem domu v Los Angelesu, je bolehala za hudo demenco.

Serija Zlata dekleta je med leti 1985 in 1992 z upokojenkami, ki uživajo v Miamiju, osvajala gledalce po vsem svetu. Estelle, ki se je rodila v New Yorku, je svoji vlogi Sophie vdahnila nadvse duhovit karakter, zaradi katerega je postala tako priljubljena. O njej je nekoč povedala: "Ljudje me pogosto menjajo z njo. Želim si, da bi bila tudi sama tako močna, plemenita, nepopustljiva in duhovita kot Sophie."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.