Poslovna skrivnost? Zato je posel Špele Grošelj tako uspešen

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da vedno drži …
Oglej si celoten članek

Naša priljubljena pevka Špela Grošelj se tako pri poslu kot pri ljubezni rada opre na numerologijo in astrologijo.

"Tako pri poslu kot pri ljubezni vedno preverim numerloško ujemanje. Sem zelo analitična oseba, o vsaki zadevi si preberem vse možne članke, nabiram informacije, tako sem si tudi o numerologiji veliko prebrala in lahko povem, da tega ni enačiti s 'šloganjem'. Numerologija in astrologija sta vedi, po katerih so se ravnali tudi naši predniki. To je kot neka osebna izkaznica, oz. eam koda, ki nam da 'navodila za uporabo' z nami samimi in z drugimi ljudmi. Pomaga nam razumet kdo smo, kako delujemo, kje so naše lekcije in izzivi. Seveda je bistvo življenja učenje in osebnostna rast in na ta način lahko spreminjamo sebe, pa vendar numerologija pove, kaj ti je bilo 'dano v zibko' in doslej se je, vsaj pri meni, vedno izkazalo, da imajo številke prav. Ker sem človek, ki se mora vedno o vsem prepričati na svoje lastne oči, ušesa in ostale čute (smeh), sem jaz vseeno, kljub slabi numerološki prognozi, vedno dala priložnost ljudem, ki so mi bili zanimivi, tako v poslu kot v ostalih vrstah odnosov, a se je do sedaj žal ali pa na srečo izkazalo, da številke ne lažejo," iz lastnih izkušenj pove Grošljeva.

Na priznano numerologinjo Lili Sorum pa se obrača tudi, ko gre za posel. Špela ima namreč lastno blagovno znamko Amazin', ki je zelo uspešna. Njeni mikrofoni so bili tako že dvakrat razprodani, v kratkem pa bo svojo spletno trgovino povečala za še en izdelek na katerem dela zadnje mesece. "Tudi glede posla se obračam na Lili in preverim, kdaj bi bil najbolj primeren datum za kakšno poslovno potezo ter to upoštevam. Zaenkrat se je izkazalo za pravilno. Ni pa moje delo odvisno od datumov, temveč gre bolj za podporo delu, v katerega že tako verjamem in vanj vložim ves svoj čas ter energijo," še dodaja Špela.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:06 12. September 2021.

    Če bi bila Š.G. uspešna ne bi rabila samooglaševanje po slo-medijih. Bolan ego ima in ne ve, kako bi ga …

  • 08:21 12. September 2021.

    A spet nima novih idej,pa kopirate te odslužene mikrofone,ki jih v kitajskih trgovinah kupiš za drobiž????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.