Posnela več kot 100 vročih prizorov, ta je bil najbolj ogaben

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kim Cattrall je v kultni seriji Seks v mestu posnela več kot sto vročih prizorov, kar je veliko več kot jih večina igralk odigra v vsej svoji karieri.
Oglej si celoten članek

"Pri nekaterih prizorih sem se spraševala, kako za vraga bom to izvedla? Vendar sem svoj lik oboževala, ker je šla korak dlje, tja, kamor ni stopila še nobena ženska. Bila je pač malce starejša in malo bolj izkušena, če me razumete," se svoje vloge spominja Cattrall, ki pa je za Life Stories razkrila, da niso vse seks scene potekale povsem gladko. 

Ena izmed njih zagotovo ne bo nikoli pozabila. "Snemali smo sceno, v kateri je bil on navrhu, nakar se je nenadoma zrušil name in glasno prdnil. Okamenela sem in razmišljala, ali je bilo to namerno. Ni mi bilo povsem jasno, kaj se je zgodilo. Izkazalo se je, da je za namen snemanja tako zavzeto telovadil in bil na tako strogi dieti, da pred snemanjem ni ničesar jedel. Zaradi tega se je v ključnem trenutku onesvestil in ga spustil. Bilo je ogabno," je povedala Kim, ki je takrat obstala v oblaku smradu. Kot prava dama, pa ni razkrila, kdo je bil igralec, ki mu je "ušlo". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.