Posnetki Nike Urbas v kopalkah vam ne bodo pustili spati

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Njeni sledilci ostali odprtih ust.
Oglej si celoten članek

Lepotna gurujka in žirantka šova Zvezde plešejo, prelepa Nika Ambrožič Urbas, se svojim sledilcem na družbenih omrežjih kdaj pa kaj pokaže v spodnjem perilu ali kopalkah in njeni oboževalci so vsakokrat več kot navdušeni. Kako ne bi bili! Nika je že vstopila v štirideseta, njeno telo pa se z lahkoto kosa z ženskami v dvajsetih.

Nika, svojo postavo vzdržuje z redno telesno aktivnostjo in zdravim načinom življenja, je sicer že dvajset let srečna v objemu soproga, radijskega voditelja Matjaža Ambrožiča, s katerim sta se predlani iz Londona preselila v Ljubljano. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:41 15. Avgust 2021.

    zraven članka je reklama za modrčke... lahko pi članek mirne duše spustil in dal samo naslov pa reklamo.

  • 15:14 29. Julij 2021.

    Ja, malo grozljivo pa je res. Kot okostnjak.

  • 13:33 29. Julij 2021.

    Lepa ženska ... o naslovu pa nebi ... KAMOT BOM SPAL ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.