Pospravljanje za več seksa

Foto: Žurnal24 Pari, ki sodelujejo pri gospodinjskih opravilih, se dobro razumejo in tudi zato
Zdaj je tudi malo bolj uradno: moški, ki doma postorijo več, več seksajo. Enako velja za ženske.
Oglej si celoten članek

Več gospodinjskega dela, več seksa! To je glavni zaključek nedavno končane ameriške raziskave, v kateri je sodelovalo skoraj sedem tisoč poročenih parov. Pomanjkanje časa zaradi gospodinjskih del torej ne ubija strasti in ne pomeni manj seksa. "Življenje je polno zaposlitev, časa je vse manj, a nekateri pari znajo uspešno loviti ravnotežje. Vsakodnevna naglica, nad katero se toliko pritožujemo, očitno ne vpliva slabo na pogostost seksa," je povedala ena od vodij raziskave. Ženske, vključene v raziskavo, tedensko gospodinjskim opravilom sicer v povprečju še vedno namenijo skoraj dvakrat več časa kot njihovi možje. No, največ pa glede na izsledke raziskave seksajo tisti zakonci, ki se največ posvečajo domačim nalogam.

Za večji libido
Da je moško sodelovanje pri domačih opravilih še kako pomembno, so ugotovili tudi v Avstraliji. Neka raziskava je namreč pokazala, da si ženske, ki imajo doma moškega, ki prezira ali zavrača gospodinjska dela, manj želijo seksa kot ženske, katerih moških jim doma z veseljem priskočijo na pomoč.
Moška vpletenost v gospodinjska opravila je za ženski libido očitno še kako pomembna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.