"Postal bom mlad dedek"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Frenk Nova se veseli novega poglavja v življenju.
Oglej si celoten članek

Frenk Nova ima za seboj že 30-letno glasbeno kariero. V zadnjih letih s svojo skupino Sopranos razveseljuje poslušalce. Zdaj pa se mu odpira novo poglavje v življenju. "V teh dneh bom postal mlad dedek," je povedal za Story. "Glede na to, da sem bil pri 21 letih že poročen in dobil sina, je to skoraj normalno, če je sin kaj po očetu." 

Frenk, ki je trenutno samski, pravi, da trenutno ves svoj čas posveča glasbi. Tako že ve, kje bodo s skupino preživeli novo leto. Kot že nekaj let, bodo tudi letos nastopili na slovenski obali, poleg tega pa se pripravljajo tudi na izdajo novega albuma. Izzivov mu torej ne manjka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.