Postala bo mlada mamica

Foto: Žurnal24 Špela bo v kratkem razkrila, ali skupino res zapušča. (Foto: Mediaspeed/Simon Si
Ko smo pred časom klepetali s frontmanom skupine Atomik Harmonik, nam je glasbenik izdal, da ima Špela Grošelj namen postati mlada mamica. Špela je to potrdila.
Oglej si celoten članek
"Res je, želim si postati mlada mamica," je povedala Špela, ki obožuje otroke. Kot pravi, pa je problem predvsem ta, da še nima očeta za svojega otroka, zato bo na to vlogo morala še malce počakati. Svetlolaska ocenjuje, da bo ta čas v njenem življenju nastopil čez približno tri leta. Tudi o tem, kako hitro naj estradniki oziroma znane osebnosti pokažejo svojega otroka medijem, ima svoje mnenje. "Dejstvo je, da če je nekdo popularen, je normalno pričakovati, da mediji čim prej želijo slike in informacije o njegovem otroku, kljub temu pa vedno obstaja meja. Grozno se mi zdi, da nekateri takoj po porodu že skozi okno porodnišnice kažejo otroka in medijem dajejo informacije za izdelavo naslovnic z njihovim malčkom. Čeprav si, ko postaneš starš, zagotovo v nekem posebnem afektu in želiš svojo srečo deliti z vsem svetom, je včasih to preveč," se je razgovorila Špela.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.