Poštar, ki prinaša orgazme

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Poštar zvoni samo dvakrat. Morda ostali poštarji, vsekakor pa to ni veljalo za našega dostavljavca dobrih in slabih novic. Tone pa je nosil tudi še kaj drugega kot samo novice.
Oglej si celoten članek

Ne vem sicer, ali samo meni, ali pa je bilo naslovnic več, ampak z njegovo dostavo sem bila vsakokrat izjemno zadovoljna.

Če bi smela, bi ga pohvalila nadrejenim, a bi potem najbrž pristal na cesti. Tonček pri meni nikoli ni rabil zvoniti dvakrat. Niti enkrat samkrat ne, saj sem ga že precej pred njegovim prihodom s strastjo v prsih čakala pri oknu. Večkrat sem tam postavala v sami spalni srajci, ali pa v kopalnem plaščku, pod katerim nisem imela ničesar drugega kot le svoje golo, pohotno telo.

Med razmišljanjem o njemu in njegovemu velikemu, trdemu tiču, sem imela vedno povsem nabrekle bradavičke, roka pa mi je večkrat ušla med noge, kjer so se prsti poigrali z nestrpno muco. Ko sem ga videla prihajati po pločniku in zavijati proti naši hiši, mi je srce želelo skočiti iz prsi, dihanje se mi je poglobilo in prsti med nogami so se le s težavo ločili od poplavljene češpljice.

Pogledal je navzgor in mi pomahal, jaz pa sem vsa zadeta od pohote stekla k vratom ter jih nekoliko odprla. Slišala sem njegove korake, ki so prihajali po stopnišču, se še enkrat zazrla v ogledalo na hodniku in se jezila sama nase, ker sem imela ob tej priložnosti vedno tako rdeča lica. Dobesedno zakuhala sem med čakanjem na mojega ljubega korenjaka, ki je bil le še nekaj korakov stran.

Slišala sem, kako je zaprl poštni nabiralnik pri sosedih in se prismejal izza vogala. Bila sem vsa na trnih, dol mi je viselo za pošto in položnice, ki jih je že iskal po veliki torbi. Čakala sem le še, da vstopi v moje stanovanje, da ga slečem iz uniforme in se dokopljem do njegovega bogastva, na katerega sem tako zelo čakala. Zamrmral je, da nima veliko časa, a kaj dosti ga tudi nisem potrebovala.

Foto: Žurnal24 null

Kot ponavadi sem ga naskočila že pri vratih in ga zvlekla v stanovanje. Torba je obležala nekje na hodniku, njegova srajca prav tako, moj kopalni plašč na pomivalnem koritu, na njem pa sem sedela jaz povsem gola in obešala svoje dolge noge po njegovih ramenih, medtem ko je s svojimi ustnicami in jezikom bredel po mojem pohotnem mednožju. Na to pošiljko sem čakala.

Ljubil se je z mojo muco, kot bi bila seksi zagorela lepotica, rinil vanjo s svojim dolgim jezikom in me tako zelo spravljal ob pamet, da sem se grabila za joški, nategovala štrleči bradavički in ječala kako zelo mi prija.

Le za hip se je med mojimi nogami ohladilo, nastala je praznina, a ne za dolgo. Stal je ponosno tam pred menoj, si odpenjal hlače in naslednji trenutek že krčevito grabil za pošastnega velikana. Pobožal me je z njim po notranji strani stegna, nato še po drugem, me spravljal v delirij in se prav počasi bližal razprti muci, ki bi tisti hip lahko obdelala tudi dva. Verjetno pa ne takšna velikana kot je bil njegov.

Ko se je z nabreklino naslonil na moje razmočeno sramje, se je ustavil, se sklonil naprej k meni in mi s svojim jezikom zaprl usta. Nato je krenil naprej še s svojim velikim tičem, mi zapolnil pohotno špranjo, jaz pa sem mu ječala v usta, ga grizla za jezik in ustnice, ter se ga oklepala s svojimi dolgimi nohti.
Počutila sem se tako pokvarjeno čudovito, držala noge visoko v zrak in se mu nastavljala s svojim mednožjem, da je vanj lahko pospravil celega, čisto do mošnje, ki je nato pristala tik ob moji zadnjici.

Sem tiste vrste ženska, ki ji bolj poredko pride in katere moški nekako ne znajo zadovoljiti, toda Tonček je bil ena velika izjema. Z njim mi je velikokrat prihajalo že v prvih minutah in to ponavadi tako zelo močno, da se nisem mogla kontrolirati in sem vpila, cvilila, ter rotila naj ne preneha.

Žal se je Tonček oženil in preselil drugam, a spomini na poštarja, ki prinaša orgazme, so ostali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.