Postavite v trend tudi rože!

Foto: Žurnal24 Travnik v stanovanju? Tudi te sanje so uresničljive! Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pomlad je letos že nekajkrat potrkala na vrata in najbrž ste pripravljeni, da jo spustite tudi v stanovanje. Iščete ideje? Tokrat o pomladnih stvareh, povezanih predvsem z lončnicami in cvetjem.
Oglej si celoten članek

Barve pomladi so seveda travnato zelena in različni odtenki pastelne (zlasti svetlo zelena, rožnata in svetlo rumena), pridružujejo pa se jim tudi živo modra, rdeča in rumena. Če želite cvetoči travnik v stanovanju, si ga pričarajte z umetnim travnikom iz plastike, iz katerega "poganjajo" marjetice. Travnati kvadrati imajo stranico, dolgo 26 centimetrov, in jih lahko po želji zložite skupaj, kolikor hočete. Nanje postavite cvetlične lonce ali celo kaj bolj "grešnega" – v mislih imamo majhne vrtne palčke. Jih ljubite ali sovražite? Če ste med drugimi, jih lahko zamenjate s "ponaredki" ruskih babušk.

 

Preberite še:

Napihljiva roža?
Izbira vaz, vazic, cvetličnih loncev, cvetličnih korit in kanglic za zalivanje je ogromna, oblikovalci pa na police trgovin pošiljajo tudi bolj nenavadne stvari za dom – ste že videli napihljivo rožo? Ali pa šopek iz filca oziroma kuhane volne? Poglejte fotogalerijo s predlogi in polepšajte svoje stanovanje, balkon ali teraso! Izdelki na fotografijah so iz trgovin Butlers (slovenski prodajalni sta v Kranju ter v nakupovalnem središču Supernova v Ljubljani) in Ikea.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.