Postelja popustila pod Jasmino

Foto: Planet TV Jasmina, postelja Foto: Planet TV Denis, Ivica, tržnica, Kmetija nov začetek
Jutro se je za Jasmino začelo udarno, saj se ji je podrla postelja.
Oglej si celoten članek

Jasmina si bo to jutro na kmetiji dobro zapomnila, saj ji je njena postelja pripravila presenečenje. Sotekmovalce je zanimalo, kako to, da je že vstala, zato jim je razkrila vzrok za zgodnjo budnico. "Ko sem se zbudila, se mi je postelja podrla," je povedala in zatrdila, da ne ve, kaj se je zgodilo. "Preprosto - postelja je šla." 

Denis si je prislužil objem

Denis je prodajalko Ivico tokrat pozdravil z majhnim šopkom. Upal je, da je zamera zaradi ukradenega sira pozabljena. 

Denisovo sodelovanje na tržnici je pozdravila tudi Darinka. Prepričana je, da je s svojim šarmom prav on zaslužen za vse dobrine, ki so jih dobili. Na njegove lepe besede ni imuna niti Ivica, ki ga je ob slovesu objela.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:08 27. November 2014.

    Največje govedo na tej kmetiji, niti ostali ne zaostajajo za njo, res se mi kozla za takimi luzerji <br />sramota …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.