"Posteljno telovadbo" s fantom pomotoma videlo 14 tisoč ljudi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Temu se pa reče smola …
Oglej si celoten članek

Kristen Hancher, ki ima na Instagramu skoraj štiri milijone sledilcev, je sedaj še bolj slavna kot prej. Temu se lahko zahvali svoji nepazljivosti.

Instagram je lani predstavil novo funkcijo – video prenos. Vsebina ostane na spletu 24 ur, nato se sama izbriše.

In to funkcijo je pred seksom pomotoma vključila tudi 18-letna Američanka in 14 tisoč ljudi kar tri minute razveseljevala z vročo posteljo akcijo. "Tistim, ki so videli moj video, se opravičujem. Ni bilo namerno. Izbrišite ga iz svojega spomina. Zelo sramotno in neprijetno, ampak sr****se zgodi. Nesreče se dogajajo,“ je lepotička po incidentu zapisala na Instagramu.

Kot poročajo mediji, njeni sledilci sicer niso veliko videli, zvok pa je bil menda odličen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:57 16. Oktober 2017.

    Oh, le kdo bi verjel? POMOTOMA se ti nastavi kamera v ustrezen položaj, POMOTOMA urediš vse potrebne nastavitve in POMOTOMA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.