Posvojila 1500 potepuških psov

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Neka Kitajka se je odpovedala službi, svojemu domu in avtomobilu in posvojila 1500 potepuških psov.
Oglej si celoten članek

Ha Wenjin se je odpovedala svoji karieri, prodala hišo, avtomobil in ves nakit ter v Tangquanu odprla zavetišče za pse. "Sprva sem to počela v svojem prostem času, ko pa sem imela vedno več živali, sem jim morala posvečati več časa," je povedala.

Pri negi psov ji pomaga deset ljudi. Najela pa je še dva človeka, da ji pomagata skrbeti za 200 mačk, ki jih ima v zavetišču blizu pasjega.

A vladne organizacije njenega dela ne odobravajo in nameravajo zemljišče zaseči. "Morala bom najti nov kraj, ki je zapuščen in ne preblizu naselij, saj je 1500 psov precej glasnih. Kraj pa mora biti poceni, saj večina našega prihodka prihaja iz donacij," pravi dobrodelnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.