Potegujte se za anticelulitne kreme

Foto: Žurnal24 (Foto: Afrodita)
Bitka proti celulitu je spomladi najbolj zavzeta. Pravilno odgovorite na pet vprašanj in se potegujte za komplet anticelulitne kreme in dveh anticelulitnih gelov, ki jih podarja Afrodita.
Oglej si celoten članek

Pet vprašanj in pet vaših pravilnih odgovorov vam lahko prinese enega od treh kompletov, v katerih so po trije Afroditini favoriti proti celulitu: Cercopia Power+ gel za zmanjšanje celulita, Garcinia Strong krema za zmanjšanje celulita in Pitaya Active kremni gel za zmanjšanje celulita in obsega telesa. Sodelujete lahko do torka, 17. maja. Imena nagrajencev bomo objavili ob 14. uri. Kliknite na zavihek KVIZ in srečno!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.