Potegujte se za sanjsko poroko

Foto: Postojnska jama
Foto: Postojnska jama
Če si s partnerjem želita še letos obljubiti večno zvestobo, če že dolgo sanjata o sanjski poroki in če bi organizacijo nepozabnega dne rada zaupala strokovnjakom, potem ne zamudita priložnosti in se prijavita na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu.
Oglej si celoten članek

Po zelo uspešni lanskoletni akciji Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, bomo tudi letos razveselili en par, ki si bo zvestobo obljubil na Predjamskem gradu.

Poskrbeli bomo za vse

Za profesionalno organizacijo, svetovanje, scenarij in izvedbo poroke bo tudi letos poskrbel načrtovalec porok Domen Misson iz Misson studia. Bodoča mladoporočenca si bosta prstane izbrala med bogato ponudbo znamke Bacarat, nevesta se bo po dih jemajočo obleko odpravila v butik Grazia, ženinu bo poročno obleko oblikovala Pika Justinek, za poročne čevlje bodočih mladoporočencev pa bo poskrbel Mitja Hojak s svojo modno znamko Mihoya.

Šopek in cvetlične aranžmaje bodo oblikovali v PUP Velenje, za čudovita vabila, zahvale in druge poročne tiskovine bo poskrbela Tina Fojkar iz studia Tinashe, mladoporočenca in njuni priči se bodo plesnih korakov učili v plesni šoli Bolero. Da bo nevesta na poroki sproščeno zasijala, bodo za oblikovanje nevestine postave poskrbeli v centru za zdravo življenje Healthness, vizažistka iz Amwaya bo nevesto naličila z ličili artistry, za pričesko bo poskrbel Mič Styling.

Velik dogodek se bo 8. junija zgodil na Predjamskem gradu, poročno slavje za 50 ljudi pa bo v Jamskem dvorcu. Slastno poročno torto bodo spekli v slaščičarni Kraljevi mignon, za nepozabne poročne fotografije in videoposnetke bodo poskrbeli v Flare Visuals.

Zmagovalni par bo svojo sanjsko poroko okronal z nepozabnim poročnim potovanjem, ki ga podarja Svet križarjenj, za večni spomin pa bodo poskrbeli tudi v Steklarni Rogaška, ki bodo z darilom presenečenja razveselili tudi preostale finaliste.

Prijavite se

Na nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu se lahko prijavite od danes, 14., do 27. februarja do 8. ure zjutraj, in sicer prek spletnega obrazca, ki ga najdete na www.zurnal24.si/sanjskaporoka. Prepričajte nas s prijavo, zaupajte nam, zakaj si prav vi zaslužite sanjsko poroko in priložite vsaj dve fotografiji, na katerih sta oba s partnerjem.

Izbor finalistov

Med vsemi prijavljenimi bo komisija izbrala 15 finalistov, ki se bodo s pomočjo SMS-glasovanja potegovali za glavno nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.