Potrdila: Jennifer Aniston in Justin Theroux sta se razšla

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Po malo več kot dveh letih zakona sta Jennifer Aniston in Justin Theroux sporočila, da sta se razšla.
Oglej si celoten članek

"Da bi zmanjšala nadaljnje špekulacije, sva se odločila, da potrdiva, da sva se razšla. Odločitev je bila skupna, sprejela pa sva jo lani,“ je v sporočilu za javnost zapisala Anistonova in dodala, da sta najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da gresta vsak po svoji poti.
Poudarila je tudi, da ločitve ne bi obešala na veliki zvon, a so jo v to prisilili mediji, ki zgrabijo vsako priložnost za sprožanje govoric. "Želela sva povedati resnico,“ je še zapisala Anistonova. Par še pravi, da bosta naredila vse, da bi ohranila spoštovanje in ljubezen, ki ju čutita drug do drugega.

Čeprav sta se že lani odločila za ločitev, sta skok v novo leto praznovala skupaj. Govorice, da v njunem zakonu škripa, so se sicer pojavile že pred meseci, saj sta živela na različnih koncih ZDA. Justin je bil večinoma v New Yorku, Jen pa v Los Angelesu.

Razlog za zakonsko krizo naj bi bila različna pričakovanja. Justin si želi otrok, Jennifer pa je obsedena s svojo kariero. "Dolgo sta se trudila za kompromis. Nista ga našla, ker se značajsko preveč razlikujeta,“ je vir decembra lani povedal medijem. Govorilo se je tudi, da Justin igralki ni bil zvest.

Jennifer in Justin sta bila par sedem let, spoznala pa sta se sicer že leta 2007. Pred oltar sta stopila leta 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.