Potrditev: Naša igralca sta se razšla

Foto: Osebni arhiv urša eva pucelj, jan bučar Foto: Osebni arhiv urša eva pucelj, jan bučar Foto: Osebni arhiv urša eva pucelj, jan bučar Foto: Osebni arhiv urša eva pucelj, jan bučar Foto: Saša Despot Jan Bučar, Urša Eva Pucelj Foto: Osebni arhiv Jan Bučar, Urša Eva Pucelj
Ljubezni med tema igralcema je žal konec.
Oglej si celoten članek

Igralec Jan Bučar in igralka, novinarka in odgovorna urednica revije Anima, Urša Eva Pucelj, sta se razšla, je poročala revija Zvezde.

Novico je Urša Eva Pucelj za naš portal potrdila. Jan Bučar naj bi se sedaj videval z voditeljico Pio Pustovrh (na fotografiji spodaj). Bučar, ki je ravnokar končal snemanje dveh filmov, eden govori o bitki na Menini planini, drugi pa o Ivanu Bolletu, nam na vprašanja o zasebnem življenju ni želel odgovoriti, tako kot tudi Pia ne.

Foto: Mediaspeed jan bučar, pia pustovrh

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:02 8. Maj 2019.

    Pa čudno,da pri tej ločitvi časopis ni našel kup pozitivnih stvari,kot je že v navadi,ko se razidejo (tudi večkrat) takoimenovane …

  • 11:37 8. Maj 2019.

    Kdo pa sta ta dva?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.