"Potrebujem nekoga, da me nadira"

Foto: Žurnal24 Danica bo s pomočjo osebnega trenerja še bolj seksi. (Foto: Mediaspeed.net)
Novinarka Danica Lovenjak se intenzivno pripravlja na najbolj vroč letni čas, pri čemer ji pomaga osebni trener. Ta jo glasno spodbuja in ji pomaga do bolj izoblikovane postave.
Oglej si celoten članek

Danica se že nekaj tednov pridno poti v fitnesu, kjer skrbi za to, da bo v poletne mesece zakorakala čim bolj fit. A ker se simpatična plavolaska sama težko spravi k telovadbi, je na pomoč poklicala osebnega trenerja. "Potrebujem nekoga, da me nadira in spodbuja," pravi Danica.

 

In očitno se takšen trening obrestuje, saj so prvi rezultati že vidni. "Sama sem na svojem telesu že opazila spremembe." Za to pa ni zaslužno le garanje med fitnes napravami, temveč tudi pravilno prehranjevanje, dodaja Danica. "Spremenila sem način svojega življenja, prehranjevalne navade ... Trudim se telovaditi več kot prej."

 

V novem telesu pa za zdaj uživa sama, saj je, čeprav ji ves čas pripisujejo ljubimce, še vedno samska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.