Potrjeno! Slovenija dobila nov slavni parček

Foto: Primož Korošec
Foto: Primož Korošec
Lepa pevka ujela uspešnega komika.
Oglej si celoten članek

Foto: Arhiv Tin Vodopivec Tin Vodopivec Radijska voditeljica in pevka v skupini Billysi, nekoč poznana kot Billy's Private Parking, Urška Majdič, in komik Tin Vodopivec sta par.

Lepo novico sta golobčka za Žurnal24 potrdila. "Nikakor ne skrivava zveze, je pa tudi ne poudarjava, saj nama ogromno pomeni ohranjanje zasebnosti. Skupaj sva od letošnje pomladi in od takrat sva nerazdružljiva,“ sta nam zaupala in dodala, da sta polno zaposlena s projekti, pri katerih sta drug drugemu v pomoč in podporo, na primer pri festivalu Panč, Urškinem glasbenem albumu Duša in Tinovemu mednarodnemu projektu 777 …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:53 9. Avgust 2017.

    Pa sta res znana !!!!!še nikoli nisem slišal ne zanjo še manj pa za njega. Tooo pa je slaaavaaa!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.