Povabilo v BB dvakrat zavrnil

Foto: Žurnal24 (Foto: Benjamin Kovač)
Zmagovalec Big Brotherja Jože Činč je za zurnal24.si spregovoril o svojem bivanju v hiši in o tem, da je povabilo v šov dvakrat zavrnil.
Oglej si celoten članek

S kom je bilo najlažje v hiši?
Nikoli nisem skrival, da mi je bil Gena tisti najboljši človek, niti enkrat se nisva jezno pogledala. Res mi je žal, ko sem proti koncu storil en napačen korak.

Kakšen korak?
Naj to ostane skrivnost.

Smo ta napačen korak lahko videli?
Lahko je bil viden. Ampak berite med vrsticami, ko sem proti koncu bivanja omenil svoje napake in celo izpostavil najbolj drastične.

Kako to, da ste našli čas za Big Brother?
Moram priznati, da sem se spet začel spogledovati z mojo ljubeznijo, kamero. Želim si ustvariti 'talk show', upam, da to še sledi. Z bendom smo tudi imeli že načrte za jesen, zato sem prvo in drugo povabilo v Big Brother odklonil. Ravno zaradi benda in ostalih načrtov.

Koliko časa so vas morali prepričevati, da ste se odpravili v Big Brother?

Pri tretjem, četrtem klicu sem začel tehtati prednosti in slabosti. Potem smo se doma pogovorili, hčerka je zelo navijala, moja Doris pa na začetku ni bila navdušena nad tem. Nato sem z bendom razčistil te stvari in so rekli: "Stari, ti ne veš, v kaj se spuščaš, poskusi." Mislil sem si, da bom notri ostal tri tedne, pet maksimalno.

Koliko časa bi pa še zdržali?
Odkrito? Zadnjih štirinajst dni sem bil samo še fizično prisoten v Big Brotherju.

Kaj pravite na govorice, da ste spali z neko žensko, potem še z njeno hčerko?

O sebi sem slišal že toliko grdih stvari … Tisti, ki je to izjavil, pa naj pride pred mano z imenom in priimkom in naj ima zelo dobrega odvetnika oziroma celo odvetniško pisarno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.