V raperja Zlatka trčila voznica, kar je nato naredila, je neverjetno ...

Foto: Franci Kek
Foto: Franci Kek
Bolj kot škoda, ga boli pobeg.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Zlatan Čordić je prejšnji teden doživel manjšo prometno nesrečo, pri kateri je povzročiteljica pobegnila s kraja dogodka. "Danes ob 12 se je na križišču Plava laguna, z Dunajske na ulico Bežigrad, ko sem čakal, da zavijem levo, v moj avto zabila voznica manjšega belega avtomobila. Po trku sem v ogledalu videl, da je bila z njo sopotnica in ker nisem želel delati gužve, sem ji z roko signaliziral naj zapelje za menoj, da se pogovorimo na parkirišču, ki je malo naprej od križišča. Na žalost sem čakal zaman, a na srečo škoda ni velika. Previdno na cesti in ne mislite samo na sebe, ne skrolajte, ko ste v prometu," je zapisal na Facebooku.

Za Žurnal24 je povedal, da dogodka ni prijavil na policijo, bolj kot škoda na avtomobilu, ki sicer ni velika, pozna se le na odbijaču, ga moti, to, da je povzročiteljica pobegnila. "Žalostno, da folk pobegne," pravi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:38 27. Februar 2024.

    ehh. zlatane, live by the gun, die by the gun. Sploh pa.. kako to, da je takšna malenkost sploh prišla …

  • 12:20 27. Februar 2024.

    montiraj kamero z snemanjem spredaj/zadaj in je problem v takih primerih rešen, strošek pa 100€

  • 08:11 27. Februar 2024.

    Anbelivebl😁

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.