Pozabite na bonbončke proti slabemu zadahu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To zadah odpravi takoj!
Oglej si celoten članek

Ko tudi ščetkanje in izpiranje ust z navadno ustno vodico ne odpravi zadaha, poglejte, ali imate doma med, cimet in limono. Iz teh sestavin lahko namreč naredite odlično ustno vodico, ki bo težave z zadahom takoj odpravila.

Kaj potrebujete?
½ čajne žličke cimeta v prahu
½ čajne žličke medu
2 limoni

Postopek:
Cimet raztopite v kozarcu tople vode, dodajte mu med in sok limon. Dobro premešajte in prelijte v steklenico s pokrovčkom in shranite v hladilniku. S tekočino po potrebi temeljito izperite usta.

Cimet in limona razkužujeta ustno votlino in tako odpravljata bakterije, ki povzročajo zadah, med pa tekočini daje prijetnejši okus. Pravijo tudi, da ta zmes ne odpravlja le zadaha, ampak nam pomaga tudi v boju s prehladi in virozami, saj krepi imunski sistem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.