Pozabite na položaj 69, preizkusite raje 77!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S tem položajem boste ponovno odkrili erotična nebesa.
Oglej si celoten članek

Položaj, ki močno spominja na žličko, a vsebuje manjši tvist za še večji užitek, saj poskrbi za dodatno stimulacijo točke g. Oba s partnerjem se uležita na bok, on naj leži za vami, z glavami pa sta obrnjena v isto smer, tako, kot da bi se stisnila v žličko (slika spodaj). Nato obe nogi ovijte okoli njegove zgornje noge, v trenutku, ko se združita, pa potisnite zadnjico proti njemu. Pri tem iztegnite roke, da mu boste še bližje in iztegnite noge pod kotom 45 stopinj, da bosta izgledala kot zelo vroča številka 77  ter čutno migajte z boki. Sliši se zapleteno, a v praksi je veliko bolj enostavno kot na papirju in za ta položaj vam ni treba biti akrobat, da bi ga osvojili in v njem uživali. 

Magazin Kako pred prvim seksom vesta, ali se ujemata? Tako!

Največji plus tega položaja je, da se z njim spremeni naklon penetracije, kar omogoča neposreden pritisk na sprednjo vaginalno steno, kjer je tako opevana točka g.  

Foto: Pinterest seks, žlička

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:59 6. Maj 2018.

    Ke do devet je bolj dolgčas pol rata bolj zanimivo!

  • 20:35 5. Maj 2018.

    Jaz imam najraje 54+ ,in potem ponavljam,ponavljam,ponavljam........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.