Pozorno spremljajte Camillin obraz, ko jo vprašajo po Harryju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Le kaj to pomeni?
Oglej si celoten članek

V zadnjih dveh tednih se je zelo veliko govorilo o odnosih na dvoru. Harryjeva odločitev, da se z ženo odpovesta kraljevim odgovornostim, je dvignila veliko prahu, saj sta to odločitev sprejela brez posveta s kraljico. Harry menda niti svojega očeta ni obvestil o svoji nameri, zato so bili vsi šokirani, ko so novico prebrali na Instagramu družine Sussex.

Charles naj bi bil ves iz sebe in tudi William je bil menda močno razočaran. Kraljica pa je pokazala razumevanje za vnukovo željo in v sporočilu za javnost zapisala, da ga podpira. In kakšno je Camillino mnenje o vsem tem? Vojvodinja Cornwalla je molčala kot grob, ko pa so jo naravnost vprašali, ali bo Harryja in Meghan pogrešala, je njen izraz na obrazu povedal več kot njene besede.

Vojvodinja se je ob vprašanju najprej nasmehnila, za trenutek obstala, nato pa rekla: "Hmmm. Seveda.“ 

Poglejte video njenega odziva. Pozorno spremljajte njen obraz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:50 24. Januar 2020.

    Hinavske riti vsi po vrsti z bratom vred, vsak se zase grebe.

  • 13:46 24. Januar 2020.

    Hinavske riti vsi povrsti z bratom vred. vsak se zase grebe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.