Prava pohotnica

Foto: Žurnal24 Dekleti sta pričeli kar brez mene.
Že ko sem jo spoznal, sem takoj vedel, da mi z njo nikoli ne bo dolgčas. Navihana in nikoli dovolj potešena bejbika iz Jesenic mi je pošteno dala vetra. Želi si seksati povsod.
Oglej si celoten članek

To sva počela zvečer na veselici nekaj metrov od odra, kjer je klečala v travi in si neumorno basala mojega tiča v svoja pohotna usta. Včasih ji je dovolj že samo to, da zadovolji mene, pa čeprav sploh ne prideva do pravega seksa. Drugič spet me je napadla kar v mestu in sva se morala zateči v stranišče nekega lokala. Prav vsi so vedeli kaj sva počela in naju čudno gledali, ko sva odhajala. Nekdo je celo dvignil kozarec piva in nama nazdravil. Tja se nisva več vrnila.

Dober mesec nazaj je z roko segla po mojem korenjaku sredi belega dne med vožnjo na vlaku. Komaj sem jo uspel prepričati naj preneha in ji obljubil za zvečer, ko bi se vračala nazaj. Takrat ji nisem mogel ubežati. Obljuba je pač obljuba. Še najbolj pa me pri vsem skupaj skrbi, da bi me prevarala, saj ne vem ali je vsaj kolikor toliko potešena, ko končava. Ko sem bil prvikrat pri njih doma in me je predstavila očetu ter mami, me je zvlekla v klet in mi takoj odpela hlače. Z roko je že bila za spodnjicami, a me je rešil njen oče, ki je prišel po krompir. Rekla sva, da si ogledujeva kolo. Ja itak.

Tudi pri meni doma se ni zadrževala, kljub temu, da je bila v sosednjem prostoru moja mama. Ne glede na to, da mi vedno pravi, da sem polnoleten in naj počnem kar hočem, pa si tega, da bi naju bi zalotila, res nisem želel. Pohotna Gorenjka pa se ni dala in mi je rekla, da sem prava pusica, ker se tako bojim. Da mi kdorkoli to reče pač ne prenesem in sem zaklenil vrata sobe ter porinil potrebnico na posteljo. Medtem, ko sem jo precej na trdo pritiskal v svoji sobi je mama dvakrat trkala na vrata, a se nisva odzvala. Ko sva prišla iz sobe sva samo na hitro pozdravila in pohitela iz stanovanja, saj naju je mama prav čukasto gledala.

Vse to, kar se je dogajalo med nama, pa mi je dalo slutiti, da bom v kratkem priča nečemu precej hujšemu od tistega kar je bilo. Sumljivo se mi je zdelo, da je imela zadnje čase pri sebi redno sveži Salomonov Oglasnik in, ko sem ga malce prebrskal, sem ugotovil, da je precej obkroženega in podčrtanega pri zasebnih stikih. Še bolj pa sem izbuljil oči, ko sem dojel, da gre večinoma za tretjega v najini postelji. Sesedel sem se na stol in tuhtal kaj naj. Na koncu pa mi je šlo že močno na smeh saj sem opazil, da je v vseh oglasih kot tretjo osebo iskala dekle.

Družno sta planili po mojem bogastvu. © iStockphoto

 
Sprva sem mislil, da si želi še enega tiča v nenasitno češpljo, potem pa odkril, da je v bistvu njen cilj med naju potisniti še eno češpljico, kar pa so bile moje večletne sanje.
Verjamem, da še marsikoga drugega hehehe. Izkazalo se je, da ne bom ostal le pri sanjarjenju ampak izkušnjo z dvema pohotnicama v živo doživel na lastni koži. Bolje rečeno na lastnem tiču. Ko sem ji povedal, da vem za njene želje in, da so mi v bistvu zelo všeč, je poskočila od veselja. Prav nič ji ni bilo nerodno in priznala mi je celo, da je Oglasnike nalašč puščala povsod po sobi, da bi se mi zdelo vsaj malo nenavadno.

Že drugi klic na oglas je obrodil sadove in naslednji večer se je v najini postelji znašla Špelca iz Domžal, ki je hrepenela po izkušnji s parom in se tako idealno vklopila v najine želje. Priznati moram, da je bila resnično prava lepotička in, če bi moja Polona videla moje misli, bi bila pošteno ljubosumna. Vsaj zdi se mi tako. Dolgolasa blondinka se je brez težav slekla pred nama, legla med naju, jaz pa sem medtem ves otrpel gledal v veliki bombi in čakal kaj bo. Ker sem bil popolnoma neaktiven, sta dekleti pričeli brez mene, meni pa se je dobesedno mešalo od tistega, kar sem imel priložnost gledati pred seboj. Polona ji je lizala joški, čez nekaj sekund že pobrito češpljo, obe sta vzdihovali za znoret, jaz pa sem se obrnil v stran in si ga metal na roke.

Ko sta opazili kaj počnem, sta družno planili po mojem bogatstvu, si ga izmenjavali v ustih, nato pa ga z rednim menjavanjem z mucami naskakovali vse dokler nisem prvič podpisal predaje. Medtem, ko sem se brisal in prihajal k sebi, sta se zopet posvetili druga drugi. Ni minilo dosti časa, ko sem bil še bolj potreben kot prej. Neverjeten občutek. katerega se ne da opisati z besedami. Gledati svoje dekle kako liže mokro češpljico drugi in potem ona njej, pa kako se pohotno grabita in vzdihujeta ves čas .... Naravnost neverjetno!

Špelca mi je nato dala celo svojo ritko. V bistvu se je nasadila kar sama, mi je pa pred tem nataknila kondom in pogledala Polono, češ ali sme. Nobenih ovir ni bilo med nami in počeli smo prav vse kar nam je padlo na misel. Hja, tako bi morale teči zadeve pri vseh, pa ljubosumja in pomanjkanja ne bi bilo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.