Prava “umetnina” ni le njen obraz, poglejte njene dojke

Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price
Lepotni kirurg ni “nafilal” in nategnil le njenega obraza …
Oglej si celoten članek

Katie Price je bila avgusta v Turčiji, kjer si je privoščila cel kup plastičnih operacij, čeprav so ji to zdravniki odsvetovali.

Lepotni strokovnjaki pa so tokrat malce pretiravali. Obraz britanske starlete so tako spremenili, da ni mogla več odkleniti svojega telefona, ki je bil nastavljen tako, da se odklene le, ko prepozna obrazne poteze lastnika.

Kirurgi pa se niso lotili le njenega obraza, ampak tudi dojk. Katie se je s svojima novima in polepljenima pridobitvama ponosno kazala ob bazenu in razveselila fotografe.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.