Pravega še čaka, trenutno s Koradom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Poletje je za Urško Čepin letos še posebno delavno, zato nima časa, da bi razmišljala o ljubezni.
Oglej si celoten članek

Urška H. Čepin se ne ozira na take in drugače trače in s polno paro ustvarja naprej. Letošnje poletje se je znašla v družbi legendarnega Korada in manj znanega Boška, s katerima bo osvajala žurerske odre po Sloveniji.

"K sodelovanju me je povabil Korado in ker je zelo pozitiven človek, smo se takoj ujeli. Najprej sem bila sicer malo skeptična, saj nismo iz istih glasbenih vod, vendar smo se vse lepo dogovorili. Trenutno že snemamo svoje skladbe, glasba bo za vse okuse, bo pa bolj žurersko obarvana. Glede na to, da se sploh še nismo začeli prodajati, pa imamo rezerviranih že veliko terminov, mislim, da nam bo uspelo, saj smo prava ekipa za narediti dober žur. Zelo se veselim nastopov v živo, pred katerimi nimam prav nič treme. Več jo imam, če morem nastopati pred enim človekom, kot pred množico. Ljudje in njihov odzivi mi dajejo energijo, v tem uživam," nam je zaupala Urška, ki pa ji omenjeni projekt ni edina glasbena okupacija.

Oblegana tako in drgače

Po odličnem odzivu na prvi videospot, ki ga je posnela z raperjem Vuyo, sta pred dnevi na slovenski obali posnela že drugega. "Na prvi videospot se je Balkan zelo dobro odzval, ljudje so bili navdušeni, zato me je Vuya takoj poklical, da želi posneti še enega, ki bo ven prišel v roku dveh tednov. Poleg tega bomo videospot posneli tudi s Koradom in Boškom, tako da bom celo poletje zelo aktivna, časa za dopust skorajda ni. Vzamem si le kakšen dan, da sina peljem na bazen ali na morje, daljših počitnic pa za enkrat ne bo," pravi Urška, ki ni oblegana le poslovno, temveč tudi zasebno.

"Recimo, da sem oblegana, vendar se ne dam. Pravega še čakam, čeprav o tem nimam časa razmišljati. Sem pa tudi izbirčna, kar je potrebno biti, tako v glasbi kot v ostalih stvareh, ki jih počneš, drugače v življenju nič ne dosežeš," še dodaja starleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:42 23. Avgust 2013.

    A od tistih 3000 strank , ni bil noben pravi za tebe ? No pa gremo naprej in izprobaj še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.