Pravijo, da je ona amulet za srečo hrvaške reprezentance

Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll
Bo njena "magija" delovala tudi nocoj?
Oglej si celoten članek

Hrvaška starleta in nekdanja misica Ivana Knoll je na tribunah letošnjega SP v Katarju zagotovo ena največjih atrakcij. O njej poročajo tudi tuji mediji, ki so jo okronali celo za amulet za srečo hrvaške reprezentance. Čeprav pišejo, da je Ivana nekdanja miss Hrvaške, to ne drži, vsekakor pa je s svojimi oblinami in seksi navijaškimi kostumi v barvah hrvaške zastave pustila pečat. 

Navijači hrvaške reprezentance pa njeno "super moč/ pomoč" potrebujejo že nocoj, ko se bodo Hrvati v polfinalu pomerili z Argentinci. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:23 13. December 2022.

    Ni važno ali je pupa Hrvatica, Slovenka, Japonka ali Mehičanka... , vsak moški bi bil vesel, če bi stal ob …

  • 09:52 13. December 2022.

    Fotografija 7. pa zmaga,drugače pa vsaj zame nič posebnega!!!

  • 08:33 13. December 2022.

    Jo bo tisti mladoletni šejk odpeljal s seboj ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.