Pravijo, da je to dokaz, da je Severininega zakona konec

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nič več lepih besed in zaljubljenih objav ...
Oglej si celoten članek

Severina in njen soprog Igor Kojić narazen živita že od lanske pomladi, ko je po prvi karanteni odšla iz hiše njegovih staršev v Beogradu. In če je pevka svojemu mlademu soprogu še lansko leto preko družbenih omrežjih čestitala za rojstni dan, se letos za njegov 34. rojstni dan to ni zgodilo. Prav tako si Severina in Igor več ne sledita na Instagramu.

A Severini preglavic ne povzroča Igor, pač pa bivši partner Milan Popović, s katerim ima sina. Milan je za srbski Kurir spregovoril o vojni za skrbništvo nad sinom, ki jo s Severino bijeta že šest let. Pravi, da se v medijih nad njim vrši medijski linč, medtem ko je Severina prikazana kot mučenica, ki so ji na silo odvzeli sina. Razkril je, da Severina v 20 mesecih, odkar je skrbništvo nad sinom dobil on, ni izkoristila niti polovico terminov s sinom, ki so ji bili dodeljeni, temveč ga je dala v varstvo tretjim osebam, po Popovićevih beseda menda celo dostavljavcu hrane. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:25 10. Avgust 2021.

    Skrbništvo sina je temu Milanu dodelilo HRVAŠKO sodišče, ker gospa zanj zaradi takih in drugačnih aktivnosti ne zmore skrbeti. Da …

  • 13:08 10. Avgust 2021.

    In mediji to ugotovite kot ves ostale "udarne novice",ko so vrabci že odčivkali svoje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.