Pravijo, da je to ženska z najbolj popolnim telesom na svetu

Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski
Se strinjate?
Oglej si celoten članek

Supermodel Emily Ratajkowski pri svojih 29-ih letih velja za trenutno najbolj zaželeno telo v modni in filmski industriji. Visoka je 170 centimetrov, tehta 54 kilogramov, njeno oprsje objemajo košarice v velikosti C. Emily pa denarja ne služi le s svojo božansko pojavo, temveč tudi s podjetno žilico. Je namreč ustanoviteljica lastne znamke kopalk Inamorata Woman, ki jih seveda predstavlja na svoji brezhibni postavi.

Ime njene znamke pomeni zaljubljena ženska, kar Emily tudi je, saj je že dve leti srečno poročena s producentom, igralcem in režiserjem Sebastianom Bear-McClardom. Temnolaso britanko, ki ima diplomo iz umetnosti, je med zvezde sicer izstrelil videospot pevca Robina Thicka.

Če želiš biti med zvezde izstreljeni tudi ti, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:45 30. Julij 2020.

    Premali joški da bi bila popolna, presuhe noge...

  • 18:51 30. Julij 2020.

    Tisti, ki je napisal naslov tega članka, je zrel za psihiatrijo.

  • 17:59 30. Julij 2020.

    Hehe,trebuscek ko posusena slanina! V SLO jih je na stotine bolj sexy zensk!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.