Pravijo, da sta lepotici najbolj vroči par v zgodovini šov biznisa!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Duo, za katerega v svetu šov biznisa nismo vedeli, da si ga želimo, dokler nista združili moči …
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian in igralka Megan Fox sta trenutno najbolj vroči prijateljski par, zvezdnici pa si svojo nakolnjenost radi pokažeta tudi na precej seksualen način. Da sta dekleti trenutni hit, je hitro zavohala super podjetna Kim Kardashian, ki je svojo sestro in njeno še bolj vročo prijateljico postavila za vodilna obraza oziroma vodilni telesi jesenske kampanje svoje blagovne znamke spodnjega perila Skims.

Na fotografijah se dekleti v seksi spodnjem perilu otipavata in druga drugo hranita s sočnim sadjem. Da nista prav nič sramežljivi, že vemo, saj si tudi s svojima trenutnima izbrancema na vsakem koraku javno izkazujeta strastno naklonjenost. Kourtney namreč hodi z bobnarjem Travisom Barkerjem, Megan pa s Colsonom Bakerjem znanim kot Machine Gun Kelly.

Parčka sta trenutno najbolj vroča na sceni, prav dekleti sta v izzivalnih opravah napovedali nastop svojih fantov na letošnjih MTV nagradah VMA, prijateljujejo pa tudi zasebno. Tako 35-letna Megan kot sedem let starejša Kourt imata po tri otroke, zato kapo dol za take postave! Očka pa sta tudi njuna fanta. Travis ima dva otroka, Colson pa enega, a jim ob skupno devetih mulčkih vseeno uspeva ohranjati strast v razmerju in prijateljstvu. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.