Pravljične kraljeve poroke

Foto: Žurnal24 Njena pot princese se je začela s pravljično poroko. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Prestolonaslednica Victoria in Daniel Westling Foto: Žurnal24 Kralj Hussein Ibn Talal in Lisa Halaby Foto: Žurnal24 Prestolonaslednik Pavlos in Marie-Chantal Miller Foto: Žurnal24 Edward In Sophie Rhys-Jones Foto: Žurnal24 Prestolonaslednik Naruhito in Masako Owada Foto: Žurnal24 Prestolonaslednik Felipe in Letizia Ortiz Foto: Žurnal24 Prestolonaslednik Frederik in Mary Elizabeth Donaldson
Britanski prestolonaslednik princ William in Kate Middleton sta se zaročila in že smo v veselem pričakovanju njune poroke. Za vas pa smo pripravili nekaj fotografij s porok na dvorih, ki so navdušile svet.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.