Prebrisani mož

Foto: Žurnal24 Dosedanji ločitveni rekord v Izraelu je bil sedem. (Foto: iStockphoto)
Indijec Sanjib Saha se je domislil prebrisanega načina, kako doseči ločitev. Vse je dobro načrtoval, a kaj, ko se je žena pritožila.
Oglej si celoten članek

Sanjib je imel vsega dovolj. Želel si je ločitve, ni pa bil prepričan, ali bi bila njegova žena za. Ker si je želel svobode brez ognja v strehi, je skoval prebrisan načrt. Na sodišče je odpeljal dvojnico.

Da. Sanjib je poiskal žensko, ki se je pretvarjala, da je njegova žena. Na sodišču sta zaprosila za sporazumno ločitev, kar so jima tudi odobrili. Kako je tudi ne bi, saj je ločitev brez razprtij in sovražnih izjav prava redkost.

Sanjibovi pravi ženi se je prevara razkrila šele, ko so jo prosili, naj se izseli iz njunega doma. Vsa besna se je pritožila na razveljavitev zakona in obtožila moža goljufije. S primerom se ukvarja višje sodišče, ki je že razveljavilo ločitev. Njen odvetnik je opozoril na luknje v zakonu, ki jih dopušča indijski sistem. Ni pa ponudil podrobnosti iz življenja svoje stranke in njenega (najbrž že nekdanjega) moža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.