Prebrisani obuti mačji ljubimec

Foto: Karantanija cinemas
Foto: Karantanija cinemas
Dolgo preden je srečal Shreka, je razvpiti borec, ljubimec in izobčenec Obuti maček postal junak v povsem drugačni pustolovščini. To si lahko ob 18. uri premierno ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetih Tuš po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Preden je Obuti maček spoznal Shreka, se je neustrašni mačji mečevalec v spomin ljudi zapisal z neverjetno prigodo o pogumu in drznosti.

Obuti maček na svojih pustolovščinah sreča zapeljivo tatico Mici Šapko in prijatelja iz otroštva Glavamoža. Skupaj ukradejo čarobne fižolčke, ki jih ponesejo do skrivnostnega gradu z zlatimi jajci. Ker so prevelika, da bi jih ukradli, s sabo odpeljejo Zlato gosko, toda zaradi prevare Obuti maček pristane za zapahi.

Kljub vsemu plemeniti muc ne obupa nad prijatelji in priskoči na pomoč vaščanom, ki jim grozi uničenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.