Pred Harper se lahko North in Blue Ivy skrijeta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Modna industrija je zaljubljena v hčerko Davida in Vicorie Becham, triletno Harper Seven.
Oglej si celoten članek

Harper Seven bi lahko že pri treh letih začela služiti milijone. Zanjo naj bi se namreč zanimale največje blagovne znamke, ki so Davidu in Victorii Beckham menda že ponujale pogodbe, ki so skupaj vredne več kot 40 milijonov evrov. "Harper je idealen obraz za modne kampanje, saj prihaja iz sodobne in srečne družine. Obdana je s srečnimi ljudmi. Tega ni mogoče kupiti,“ je povedal poznavalec razmer v modni industriji in dodal: "Harper je najbolj zaželen otrok v svetu mode. Celo North (hčerka Kim Kardashian) in Blue Ivy (hčerka pevke Beyonce) živita v njeni senci.“

Čeprav zakonca Beckham z izpostavljanjem svojih otrok nimata težav - njuna sinova Romeo in Brooklyn namreč že nekaj časa uspešno delata kot modela – pa naj bi po poročanju medijev vse Harperine ponudbe odklonila, ker je še premlada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.