Pred koncertom na berglah

Foto: Žurnal24 Severina uspešno okreva. (Foto: Dejan Mijovič)
Severina, ki ta petek prihaja v ljubljanske Križanke, je poškodovana in hodi s pomočjo bergel. A strahu za odpoved koncerta ni.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka Severina, ki na vsakem koncertu navduši s svojim energičnim nastopom, bo v petek verjetno malo manj živahna na odru. Severino smo namreč videli v eni izmed ljubljanskih restavracij, kamor je prišla z berglami, na nogi pa nosi opornico.

O poškodbi je seznanjena tudi Eva Breznikar, ki skrbi za promocijo petkovega

Severina je na intenzivni rehabilitaciji.
Eva Breznikar

koncerta. "Po tem, ko je Severina padla na koncertu v Splitu, ni kazalo na hujšo poškodbo, a se je kasneje izkazalo, da je stvar resna. Za njo je zahtevna operacija kolena, po kateri pa dobro okreva," nam je povedala Breznikarjeva.

Bo Severina v petek na odru z opornico in berglami, se ob tem vpraša marsikdo. "Seveda ne. Za koncert bo opornico odstranila," je še povedala Breznikarjeva in dodala, da je Severina na intenzivni rehabilitaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.