Pred nami je najbolj glamurozna noč

Foto: EPA Oskarji 2012 Foto: EPA Oskarji 2012 Foto: EPA Oskarji 2012 Foto: EPA Oskarji 2012 Foto: EPA Oskarji 2012
Danes v Los Angelesu že 84. podelitev oskarjev. Letošnji favorit za film leta je Umetnik.
Oglej si celoten članek

Podelitev najprestižnejših filmskih nagrad v Kodak Theatru, bo vodil igralec Billy Crystal. Favoriti za zlate kipce so: The Artist (za najboljši film), George Clooney (za najboljšo glavno moško vlogo; Potomci) in Meryl Streep (za najboljšo glavno žensko vlogo; Železna lady). Čeprav veljajo oskarji za najbolj predvidljive med najvidnejšimi filmskimi nagradami, se je v preteklosti že izkazalo, da so se napovedovalci zmagovalcev zmotili.

Podelitve oskarjev si žal v živo ne boste mogli ogledati na nobeni od slovenskih televizij, bo pa prireditev prenašal nemški ProSieben, in sicer v nedeljo od 2. uri zjutraj. Oskarje bomo v živo spremljali tudi na našem portalu. Pridružite se nam!





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.