Pred nami je najbolj resnoben mesec v letu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To bo edini čas, ko se bo naš um/razum, ki nam je nagajal zadnji dve leti, znova oglasil nekoliko močneje.
Oglej si celoten članek

Vsekakor je pomembno prisluhniti pameti, seveda vas ne spodbujam, da jo kar ugasnete. Ko pa se racio preveč razbohoti, ne deluje več kot je treba. Preobrne naše doživljanje v slike in neko racionalno razlago, čeprav vemo, da čustva racionalne razlage nimajo. Poglejmo takole: dandanes je po svetu še vedno ogromno domenjenih porok. Niste 16-letno nemočno dekle, prisiljeno v zakon. Ste svobodni. Vaš srček tikataka. Ga boste vi prisilili v otopelost, ohromelost? Se boste kar prepričali?

Rodili ste se, da bi bili srečni. Sreča prebiva v srčku. Ne v strahu, ki je plod uma.
Julij bo čas, ko se bomo ozrli nazaj. Tudi to je lastnost uma. Iz preteklosti in poznanega oblikuje sliko nečesa, kar si misli, da bo v prihodnosti. Če vam je spodletelo, ne pomeni, da ste nesposobni. Pomeni, da se lahko odločite poskusiti znova. Če do sedaj niste poznali razumevanja, ljubezni in topline v življenju, ne ohranjajte tega vzorca, ampak pogumno stopite naprej ter točno to poiščite. .. Kdo/kaj je za vas dobro? .. Kdo/kaj vas osrečuje?

Zgoraj napisano velja za vsako situacijo, ne samo z vašim partnerjem. Kako izbirate prijatelje, kakšen odnos imate s sodelavci in podobno... Predvsem, kakšen odnos imate do sebe?

Naredite kaj zdravega zase

Obenem je to čas, ko se posvetite resnobnosti: šola, služba, urejanje dokumentov, tudi skrb za zdravje: preglejte, kako lahko poskrbite za bolj zdrav način življenja. Vedno lahko naredite nekaj več dobrega in zdravega za vas. Kdaj ste bili na zadnje na pregledu?

Glede na to, da je leto števila 6 zasanjano,pa bo mesec julij Realen. Torej, položite temelje. Sedaj je čas načrtovanja in prvih zametkov realizacije. Zavihajte rokave in "Just do it."

Mesec julij nas bo spominjal na leto 2011: opomnil nas bo, da je resnica dragocena. Kajne, da so pojmi kot: verodostojnost, kredibilnost, integriteta, korektnost in iskrenost vrline, katere bi naj bile naše smernice v našem ravnanju in doživljanju tujega do nas?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.