Pred nastopom že čuti tremo

Foto: Žurnal24 Heidi Pratt bo prvič nastopila pred tako velikim občinstvom.
Heidi Pratt že čuti tremo pred nedeljskim nastopom na svetovnem izboru Miss Universe.
Oglej si celoten članek

Heidi, ki je zaslovela v seriji The Hills, v nedeljo čaka prvi pevski nastop. Tri dni pred dogodkom je na svojo Twitter stran zapisala: "Čutim metuljčke. Svoj prvi nastop imam že čez tri dni!!!!" Na njeno objavo je odgovoril gostitelj lepotnega izbora Billy Bush, ki ji je sporočil, da se veseli njenega nastopa in naj ne le odpira ust, temveč poje v živo. "S tabo bom prav tam na odru, hočem v živo, nobenega interneta," ji je zabičal Bush.

Heidi mu je obljubila, da bo njen nastop kolikor se le da potekal v živo. Blondinka je s svojim možem Spencerjem danes zjutraj že odpotovala na Bahame, kjer bo potekal izbor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.