Pred oltar stopil pevec Steffanio

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevec Steffanio je svoji Taji obljubil zvestobo do groba.
Oglej si celoten članek

Steffanio, nekdanji član Game Over, nam je v pogovoru konec marca povedal, da se bo septembra poročil, a sta s Tajo malce pohitela. Večno zvestobo sta si pred matičarjem namreč obljubila že danes, in sicer v mestni hiši na Ptuju. Taja je nosila prelepo belo obleko, Steffania pa je za ta pomemben dan uredila modna oblikovalka in stilistka Jasmina Gregurič.

Steffanio je svojo nevesto spoznal pred dvema letoma, da ga je opazila,  pa se lahko zahvali njeni psički. "Ko sem bil na pijači s prijateljem, me je nalajala neka psička. Izkazalo se je, da je Tajina in tako se je najina zgodba začela,“ je pevec povedal za Žurnal24 in dodal, da je svetlolasko za roko zaprosil na njuno prvo obletnico. "Želel sem ji prirediti nekaj posebnega, jo nekam odpeljati, a sem bil po nakupu prstana tako živčen, da sem se takoj odpeljal domov. Medtem ko je kuhala, sem padel na kolena in jo vprašal, ali bi bila moja žena.“

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.