Pred oltar že v četrto

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Janice Dickinson se bo ponovno sprehodila do oltarja, ji bo v četrto uspelo obdržati zakon?
Oglej si celoten članek

Sedeminpetdesetletna resničnostna zvezdnica Janice Dickinson, samo oklicana kot prvi supermodel na svetu, bo srečo v zakonu preizkusila že v četrto. Glede na to, da je znana po svojem ekscentričnem in norem obnašanju, ji tokrat morda uspe, saj jo bo pred oltar peljal psihiater Dr. Robert Gerner.

Zvezdnica je ogromen diamantni prstan, z zaročencem ob boku, ponosno razkrila v četrtek, v hotelu The Four Seasons na Beverly Hillsu. Zaroka pa je pravo presenečenje, saj se je Janice še pred tremi meseci v javnosti mečkala s porno zvezdnikom Jamesom Deenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.