Pred poletjem na Goriško pomlad

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Nocoj se pomudite na kulinaričnih pokušinah, ki jih v Kino Šiška prinaša Goriška pomlad, v sklopu dogodka pa vas bodo razgibali Zaklonišče prepeva, Avtomobili, The Users in drugi.
Oglej si celoten članek

Društvo Goričanov v sodelovanju z goriškimi občinami pripravlja Goriško pomlad, dogodek, na katerem se bo v Kinu Šiška od 20.30 predstavilo več kot 15 vinarjev z briškega in vipavskega okoliša in poskrbelo za kulinarično potovanje po Goriškem.

Ljubitelji kulinarike boste tako okušali domač kruh, pršut, frtalije, pozneje pa se boste lahko zazibali v zvokih goriških bendov.

Oder bo namreč rezerviran za zasedbe Zaklonišče prepeva, Avtomobili, The Users, Nikka, Valterap in Primarna, ki bodo poskrbeli, da domov ne boste odšli nerazgibani.

Za vstopnico boste danes odšteli 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.