Pred smrtjo se mu je uresničila velika želja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gage Garmo je umrl dan po tem, ko je spoznal svojega velikega idola, raperja Eminema.
Oglej si celoten članek

Gage je za kostnim rakom zbolel pred tremi leti, v začetku januarja pa se je njegovo stanje drastično poslabšalo. Zdravniki so napovedali, da ima pred seboj le še en teden življenja.

Njegovi prijatelji so na Twitterju pod oznako #GetGageGarmoToMeetEminem (pomagajte Gageu Garmu spoznati Eminema, op. avt.) takoj prožili akcijo, s katero so želeli 17-letniku uresničiti zadnjo željo, spoznati slavnega glasbenika.

Uspelo jim je. Eminem je fanta na njegovem domu v Michiganu obiskal v nedeljo in z njim preživel eno uro. Bolni Gage je umrl dan po slavnem obisku.

Njegova zgodba je ganila svet.

Na Twitteju dežuje sočutnih sporočil, sošolci 17-letnika pa so se zbrali pred šolo in za pokojnega prijatelja prižgali sveče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.